Βόλεϊ Γυναικών: Εύκολη νίκη επί του Ζακυνθινού

Καθόλου δε δυσκολεύτηκε η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας να επικρατήσει του Ζακυνθινού με 3-0 σετ στο κλειστό της Ναυπάκτου, με την ζακυνθινή ομάδα όμως να αγωνίζεται με τις κορασίδες και όχι με τις γυναίκες στον αγώνα αυτό.

Ένα δυνατό παιχνίδι περίμενε το κοινό να παρακολουθήσει ανάμεσα σε Ομόνοια και Ζακυνθινό στο κλειστό του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου την Κυριακή το μεσημέρι, λαμβάνοντας υπόψη το παιχνίδι του πρώτου γύρου όπου η Ομόνοια είχε νικήσει με 1-3 μέσα στη Ζάκυνθο. Ωστόσο και με δεδομένο πως ο Ζακυνθινός πλέον είναι εκτός βαθμολογικών στόχων ο προπονητής της νησιωτικής ομάδας Γρηγόρης Αβτζής πλέον αγωνίζεται με τις κορασίδες του στο πρωτάθλημα των γυναικών θέλοντας οι μικρές αθλήτριές του να πάρουν περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι κανένα πρόβλημα δεν είχε η ναυπάκτια ομάδα, με τον προπονητή των γηπεδούχων να βγάζει εκτός αγώνα τα μεγαλύτερα κορίτσια και να αγωνίζεται ουσιαστικά με ένα σύνολο αποτελούμενο από κορασίδες και παγκορασίδες που παρόλα αυτά κατάφερε να φτάσει στη νίκη έχοντας μεγάλες διαφορές στο σκορ και στα τρία σετ.

Καμιά αλλαγή δεν υπήρξε στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Ερυθρό Αστέρα να παραμένει πρώτος, τρεις βαθμούς πιο πίσω η Παναχαΐδα την ακολουθούν με διαφορά μιας νίκης Ομόνοια και Θησέας.

Αυτή την Κυριακή η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου θα αγωνιστεί στην Πάτρα και το γήπεδο της Παναχαϊκής με αντίπαλο την Παναχαΐδα σε ένα παιχνίδι καθοριστικό για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Τριανταφύλλου Μ., Τούφα, Σχίζα, Μπινιχάκη, Μπαλή, Σφήκα, Νάκη, Φλέσσα, Τσαμπά, Τσάτσου, Σωτηροπούλου.

Ζακυνθνός Α.Ο.: Αγαλιώτη, Λιώπα, Κορδέλλου, Κυπριώτη-Λοΐζου, Κοτσώνη Σ., Μεντένη, Κοτσώνη Κ.

 

 

Αποτελέσματα 13ης Αγωνιστικής

Ληξούρι-Θησέας  0-3

Ομόνοια-Ζακυνθινός  3-0

Σείριος-Παναχαΐδα  0-3

Γαλήνη-Ερυθρός Αστέρας  0-3

Ρεπό ο Αιγιαλέων

 

Βαθμολογία Α’ Ομίλου (13η αγωνιστική)

1.Ερυθρός Αστέρας Πάτρας …..30

2.Παναχαΐδα ……………………….27

3.Ομόνοια Ναυπάκτου …………24

4.Θησέας Πάτρας …………………24

5.Ζακυνθινός ……………………….15

6.Ληξούρι ……………………………12

7.Αιγιαλέων …………………………9

8.Γαλήνη Πάτρας ………………….0

9.Σείριος ……………………………..0

 

Επόμενη Αγωνιστική (14η)

Ερυθρός Αστέρας-Σείριος

Παναχαΐδα-Ομόνοια

Ζακυνθινός-Ληξούρι

Θησέας-Αιγιαλέων

Ρεπό η Γαλήνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *